RRA Jug pokreće novi ciklus besplatnih obuka za privrednike

14.02.2022. 12:01

Regionalna razvojna agencija Jug (RRA Jug) započinje novi ciklus besplatnih obuka za privrednike u okviru Standardizovanog seta usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u 2022. godini, koji se realizuje preko akreditovanih regionalnih razvojnih agencija i obuhvata 10 modula obuka.

Prva u nizu je Obuka za početnike u poslovanju u trajanju od dva dana, u četvrtak i petak, 17. i 18. februara 2022. godine putem „Zoom” platforme sa početkom u 10 časova.

Obuka je namenjena potencijalnim i postojećim privrednicima i preduzetnicima početnicima koji žele da steknu dodatna znanja iz oblasti preduzetništva. Po završetku obuke polaznici će dobiti sertifikat sa kojim stiču prednost prilikom konkurisanja na programe podrške preduzetništvu koje je nedavno raspisalo Ministarstvo privrede, a to su Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku početnicima u poslovanju u 2022. godini i Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žene preduzetnice i mlade u 2022. godini.

Svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem upitnika na sledećem linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-oI62xr9d7vbmJOgJGQnzptmQ8G4Vp7xL0pQEEeXlDuIuPg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 nakon čega će putem e-maila dobiti instrukcije za pristup obuci.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu