Sajam zapošljavanja u Pirotu 7. aprila

28.03.2022. 14:55

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) – Filijala Pirot poziva poslodavce i nezaposlena lica na Sajam zapošljavanja. Sajam zapošljavanja će se održati 07. aprila 2022. godine od 11 do 13 časova u sali „Gazela“, ulica Vojvode Mišića bb Pirot.
Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i informisanja o potrebnoj pripremi za sajam. Filijala Pirot savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla koja je od sada dostupna i na online platformi NSZ (savetnici za zapošljavanje su na raspolaganju za dodatne informacije).
Prijava poslodavaca za učešće na sajmu zapošljavanja je u toku i vrši se lično u Filijali Pirot i pripadajućim ispostavama ili pozivom na broj telefona 010/305-022 ili e-mail Dragan.Jenackovic@nsz.gov.rs. 
Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih mera i programa pri zapošljavanju.
U okviru sajma na štandu NSZ će biti organizovana prezentacija Javnih poziva za podršku zapošljavanju poslodavcima i nezaposlenim licima.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu