Uspeh učenica Ekonomske škole na Republičkim takmičenjima – video

11.04.2022. 14:30

Učenice Ekonomske škole Pirot Jovana Jenačković i Anđela Đorđev ostvarile su izuzetan uspeh ovog vikenda na Republičkim takmičenjima za učenike ekonomskih škola.

8.i 9. aprila 2022. godine, Pravno-poslovna škola iz Niša, bila je domaćin Republičkog takmičenja iz matematike za učenike ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i turističko-ugostiteljskih škola Srbije. Na takmičenju je učestvovalo ukupno 70 učenika sva četiri razreda iz 26 srednjih škola. Učenica prvog razreda Ekonomske škole Pirot, Jovana Jenačković, osvojila je ubedljivo prvo mesto i ostvarila impresivan rezultat od maksimalnih 100 bodova, jedina u svim kategorijama. Mentor učenice je profesorka Mila Nikolić.

Ovog vikenda je održano i Republičko takmičenje iz računovodstva. Takmičenje je održano 8. i 9. aprila 2022. godine u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Kikindi.Učenica Ekonomske škole Pirot, Anđela Đorđev ostvarila je izuzetan rezultat i osvojila drugo mesto na ovom Republičkom takmičenju. Mentor učenice je profesorka Ivana Milivojević.

Ovo je još jedna potvrda da se u Ekonomskoj školi Pirot neguje predanost radu nastavnika i učenika iz svih predmeta, kako stručnih tako i opšteobrzazovnih. Ovi rezultati su svakako motivacija i podstrek za dalji rad i zalaganje.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu