Rani javni uvid prvih izmena i dopuna prostornog plana opštine Babušnica

27.06.2022. 09:08

Na rani javni uvid izlaže se Elaborat za Izmene i dopune Prostornog plana opštine Babušnica, u periodu od 21.06.2022. godine do 05.07.2022. godine.
II Elaborat za Izmene i dopune Prostornog plana opštine Babušnica će biti izložen u zgradi Opštine Babušnica – kancelarija br.30, svakog radnog dana od 8.00-12.00 časova i na internet stranici Opštine Babušnica www.babusnica.rs. Sva potrebna obaveštenja o izloženom Elaboratu Izmena i dopuna Prostornog plana opštine Babušnica, mogu se dobiti u Opštinskoj uprava opštine Babušnica, Odeljenju za privredu, lokalni ekonomski razvoj i javne nabavke, Odsek za urbanizam, komunalno stambene, imovinske i inspekcijske poslove.
III Primedbe i sugestije na izloženi Elaborat zainteresovana pravna i fizička lica dostavljaju u pisanoj formi, poštom na adresu: Opština Babušnica, ul. Ratka Pavlovića br. 1, 18330 Babušnica, neposredno preko pisarnice Opštinske uprave opštine Babušnica ili elektronskom poštom na adresu:nebojsa.nikolic@babusnica.rs Opštinskoj upravi opštine Babušnica, Odeljenju za privredu, lokalni ekonomski razvoj i javne nabavke, Odsek za urbanizam, komunalno stambene, imovinske i inspekcijske poslove za vreme trajanja ranog javnog uvida, odnosno do 12.00 časova dana 05.07.2022. godine.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu