Gradonačelnik Vasić obišao radove na asfaltiranju puta u selu Veliki Jovanovac – video

05.07.2022. 14:25

Građevinska sezona u Pirotu je, uprkos velikim vrućinama, u punom jeku. Nakon nedavnog obilaska radova u selu Vlasi, gradonačelnik Vladan Vasić je danas sa saradnicima obišao i radove na asfaltiranju deonice ka magistralnom putu u selu Veliki Jovanovac.
Radovi protiču dobrom dinamikom, a već za par danas se očekuju i radovi na asfaltiranju u selu Vojnegovac, potom ulici Revolucionarnih sindikata i Carice Milice.
Tokom gradonačelikovog obilaska ovih radova na mestu koje se asfaltira bio je prisutan i veliki broj meštana, a o tome koliko im ovi radovi znače govorio je predsednik mesne zajednice Veliki Jovanovac, Blaža Potić, koji kaže da oni već 60 godina čekaju na ovaj put.
Vasić dodaje da se on nada da će ovi radovi doprineti da samo mesto još više zaživi. Zajedno sa gradonačelnikom radove je obišao i direktor javnog preduzeća za planiranje i uređenje građevinskog zemljišta, Slaviša Svilarov, koji je ovom prilikom govorio o sezoni redovnog i pojačanog održavanja koja je upravo asfaltiranjem u Velikom Jovanovcu i počela.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu