Objavljeni javni pozivi za samozapošljavanje i poslodavce

21.11.2022. 18:51

U ponedeljak, 21.11.2022. godine objavljeni su javni pozivi za podršku samozapošljavanju za korisnike kao i podršci rastu i razvoju posla za poslodavce u Pirotu.
Ovim javnim pozivima, objavljenim u okviru projekta “Reintegracija 2 – dalja podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji” podrška se može ostvariti na sledeći način:
Samozapošljavanje – podela plastenika i pripadajuće opreme za otpočinjanje sopstvenog posla i mentorsku podršku, poslovno savetovanje i monitorinig
Poslodavci – kroz dodelu subvencija poslodavcima za zapošljavanje na novootvorenim radnim mestima. Subvencija se obezbeđuje kroz nabavku opreme, mašina i materijala (20 % vrednosti granta), u visini do 3.750,00 evra po zaposlenom na novootovrenom radnom mestu
Prijavni formulari i tekst javnih poziva se mogu pronaći na projektnom sajtu www.reintegracija.net – na sledećem linku – https://reintegracija.net/programi-za-pokretanje-posla/ kao i na sajtovima i oglasnim tablama Opštine Pirot i partnera.
Više informacija o javnim pozivima u Pirotu možete dobiti pozivnom na telefon 0621171509 – Vladimir Kostić, ili na mail adrese vlada.kostic565@gmail.com i info@reintegracija.net

Prijava na javne pozive traje najkasnije do 06.12.2022. do 15:00h, a rezultati javnih poziva će biti objavljeni na sajtu www.reintegracija.net, sajtu IDC-a, ASB-a kao i opštinskim i partnerskim sajtovima.

Nosilac projekta je ASB Serbija (Arbeiter-Samariter-Bund), implementator Inicijativa za razvoj i saradnju (IDC), a korisnički regioni na projektu su Pirotski, Rasinski i Raški okrug. Projekat je finansiran sredstvima nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj BMZ i traje do aprila 2025. godine.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu