Humanitarni uskršnji bazar u OŠ “Dušan Radović” – video

30.03.2023. 13:25

Humanitarni uskršnji bazar u OŠ „Dušan Radović“za učenike svih razreda, održaće se 6. aprila u holu ove škole. Novčana sredstva od prodaje ručno urađenih ukrasa biće podeljena naujgroženijim porodicama. Svi zainteresovani posetioci mogu da dođu i kupe uskršnji ukras i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.
U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku roditeljima I učenici odeljenja drugog razreda sa učiteljicom Marijom Tošić ručno su izradili uskršnje dekoracije od različih materijala. Prodajom ukrasa na Humanitarnom Uskršnjem bazaru pomoćiće najugroženijim porodicama.
-Radionicu sa roditeljima i decom organizovali smo i povodom Dana porodice koji je 15. aprila kada smo na raspustu. Cilj radionice se razvijanje saradnje učitelja sa roditeljima i decom. Pokazali smo kako deca i roditelji zajednički stvaraju i uče jedni od drugih. Reziltat su ručno urađene korpice za uskršnja jaja i Ukskršnje dekoracije, kaže učiteljica Marija Tošić i dodaje da je veoma važno razvijati veštite rukovanja različitim materijalima i podstaknuti kreativnost. Sa akcentom na humanitarni rad. Roditelj je aktivan učesnik u životu svog deteta u različitim životnim situacijama i time potrvđuje značaj porodice.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu