Zlato za Luku Golubovića na Trofeju Partizana

23.10.2023. 09:14

Luka Golubović osvojio je zlatnu medalju na Međunarodnom turniru „Trofej Partizana“ koji je danas održan u Beogradu. Na turniru je učestvovalo oko 600 takmičara iz četiri države i 60 klubova,  u tri najmlađe uzrasne kategorije,  a pirotski džudo klub „Ipon 010“ predstavljalo je četvoro poletaraca.

“Zadovoljan sam nastupom svih džudista, posebno ako se uzme u obzir da je ovo  jedan od najjačih turnira u sezoni. Luka je bio standardno dobar, a Janku Potiću je nedostajalo malo sreće i pažnje, pa da osvoji bronzanu medalju. U neverovatno jakoj konkurenciji i peto mesto je dobar rezultat. Ženski deo ekipe se nije najbolje snašao, ali će nastup na Trofeju Partizana svima biti dobro iskustvo. Do kraja sezone očekuje nas još puno izazova, pa moramo i dalje vredno da treniramo. Sledećih pet vikenda džudisti će nastupiti na jakim međunarodnim turnirima u Srbiji, Bugarskoj i Makedoniji”, rekao je Danilo Drašković, trener džudo kluba “Ipon 010” .

“Juče, u Beogradu na Prvenstvu Srbije za mlađe kadete učestvovala su dvojica naših džudista, Ognjen Petrović i Lazar Potić. I pored dobrog starta u uvodnim borbama, nisu uspeli da se plasiraju u završnicu šampionata”, zaključio je trener Drašković.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu