Upis u 1. razred Muzičke škole “dr Dragutin Gostuški”

11.04.2024. 10:46

Поштовани  ученици и родитељи, ОМШ „Др ДРАГУТИН ГОСТУШКИ“ ради под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Школа нуди основно музичко образовање ученицима на одсеку за клавир,виолину, гитару и хармонику. Настава се одвија супротно од смене у основној школи и траје шест година. Школовање је бесплатно. Поред одељења у Пироту, школа има издвојена одељења у Бабушници и Димитровграду.

Ученици у школи науче да свирају,савладају технике певања,имају прилике да јавно наступају,да се такмиче и најважније да  правилно обликују свој карактер. 

У први разред основне музичке школе могу се уписати деца од 7 до  9 година , која положе пријемни испит.

На  пријемном испиту за утврђивање музичких способности за упис у Основну музичку школу проверава се нарочито: слух, музичка меморија, осећај за ритам, као и психолошка спремност детета.

Интересовање за упис у први разред школске 2024/25.године можете исказати попуњавањем електронске пријаве на сајту школе  www.muzickaskolapirot.edu.rs, путем телефона 010/311 866  или лично у просторијама школе радним данима до 14 сати.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu