Dodela Republičkih diploma sa literarnih i likovnih konkursa

06.06.2024. 15:38

Zavod za javno zdravlje Vas poziva sutra 07.06.2024.god sa početkom u 11 časova u osnovnoj školi,, Sveti Sava,, prisustvujete dodeli Republičkih diploma sa literarnih i likovnih konkursa, deci, učenicima i korisnicima udruženja Mnrl Pirot.

Zavod za javno zdravlje Pirot u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Milan Jovanović Batut i Ministarstvom zdravlja Republike Srbije svake godine organizuje 3 likovna i literarna konkursa u skladu sa kampanjama Javnog zdravlja Rep. Srbije. :Oktobar mesec pravilne  ishrane, Nacionalna nedelja dojenja i Nedelja zdravlja usta i zuba. 

Učešće na konkursima uzela su i deca iz predškolskih ustanova, učenici osnovnih škola  sa Pirotskog okruga kao i udruženje Mnrl Pirot. 

Na adresu Zavoda je stiglo 600 likovna i literarna rada sa okruga. Selekcijom su izabrani najbolji radovi u svim kategorijama i prosleđeni u Institut za Javno zdravlje Batut kako bi  učestvovali u izboru najboljih radova na nivou Republike Srbije. 

Republička komisija Instituta za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” izabrala je najbolje u svim kategorijama: predškolskih ustanova, osnovnih škola i udruženja, i donela odluku da na adresu ZZJZ Pirot prosledi 16 Republičkih diploma. 

Na  republičkim likovnim i literarnim konkursama učestvovalo je 22 Zavoda/Instituta za javno zdravlje, 32 predškolske ustanove i 62 osnovne škole i udruženja. Ove godine Zavod za javno zdravlje Pirot i učesnici konkursa osvojili su najviše diploma u svim kategorijama konkursa na  nivou Republike Srbije. 

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu