Završena manifestacija “Čitalačka značka”, a 10.i 11.6. dodela nagrada učesnicima.

07.06.2024. 12:49

Петнаеста по реду манифестација ,,Читалачка значка” у организацији Народне библиотеке Пирот, а под покровитељством Града Пирота, завршена је ове недеље.

Поводом завршетка 15. Читалачке значке, у организацији Народне библиотеке Пирот, а под покровитељством Града Пирота, у понедељак и уторак, 10. и 11. јуна, у сали Дома културе, биће организована свечаност и подела награда учесницима.

У понедељак, 10. јуна, од 12 сати, са децом ће се дружити писац Тоде Николетић који ће им и доделити награде. Овај програм је намењен деци од трећег до седмог разреда.

У уторак, 11. јуна, такође у 12 сати, за ученике првог и другог разреда биће одиграна представа “Мала принцеза” према тексту Ксеније Стојановић у изведби драмског клуба Академије техничко-васпитачких струковних студија одсек Пирот.

Као и ранијих година, концепт такмичења заснован је на добровољном учешћу деце, а ове године се за читалачку значку ,,борило” око 700 основаца. Библиотека је и ове године припремила пригодне награде у виду плакета, беџева, књига, а за најуспешније припремљене су и мајице.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu