Dodeljene Republičke diplome sa literarnih i likovnih konkursa.

08.06.2024. 16:14

Zavod za javno zdravlje Pirot u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Milan Jovanović Batut i Ministarstvom zdravlja Republike Srbije svake godine organizuje 3 likovna i literarna konkursa u skladu sa kampanjama Javnog zdravlja Rep. Srbije. :Oktobar mesec pravilne ishrane, Nacionalna nedelja dojenja i Nedelja zdravlja usta i zuba.

Učešće na konkursima uzela su i deca iz predškolskih ustanova, učenici osnovnih škola sa Pirotskog okruga kao i udruženje Mnrl Pirot.

Na adresu Zavoda je stiglo 600 likovna i literarna rada sa okruga. Selekcijom su izabrani najbolji radovi u svim kategorijama i prosleđeni u Institut za Javno zdravlje Batut kako bi učestvovali u izboru najboljih radova na nivou Republike Srbije.

Republička komisija Instituta za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” izabrala je najbolje u svim kategorijama: predškolskih ustanova, osnovnih škola i udruženja, i donela odluku da na adresu ZZJZ Pirot prosledi 16 Republičkih diploma.

Na republičkim likovnim i literarnim konkursama učestvovalo je 22 Zavoda/Instituta za javno zdravlje, 32 predškolske ustanove i 62 osnovne škole i udruženja. Ove godine Zavod za javno zdravlje Pirot i učesnici konkursa osvojili su najviše diploma u svim kategorijama konkursa na nivou Republike Srbije.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu