Saopštenje Policijske uprave Pirot.

10.06.2024. 12:02

Полицијска управа у Пироту обавештава грађане да се у протеклој недељи (03.06 – 09.06.2024. године) на територији ПУ у Пироту, догодилo 14 саобраћајних незгода, од тога 4 са повређеним лицем, у којима je 1 лицe задобило тешке телесне повреде, 3 лица задобила су лаке телесне повреде и 10 саобраћајних незгода са мањом материјалном штетом.

У истом периоду од стране полицијских службеника саобраћајне полиције Пирот, откривено је и санкционисано укупно 334 прекршаја, од тога 70 прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возилом, 64 прекршаја некоришћење сигурносног појаса на начин који је предвидео произвођач возила, 8 прекршаја употреба мобилног телефона за време вожње, 16 прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и 1 прекршај управљања возилом под дејством психоактивних супстанци, задржано је 6 возача у просторијама за задржавање Полицијске управе у Пироту.

Полицијска управа у Пироту апелује на грађане да прилагоде брзину кретања возилом и повећају опрезност у саобраћају, као и да поштују сва правила саобраћаја како би стање безбедности учесника у саобраћају било што повољније.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu